Van Ouwerkerk Sport- en Ontspanningsmassage

Nieuws · Zij kunnen eindelijk aan de slagDe ‘eerste uitbraakfase’ van het coronavirus ligt achter ons, zei premier Mark Rutte woensdagavond. Het plan is om vanaf 11 mei nagenoeg alle contactberoepen weer aan de slag te laten gaan. Vanaf 1 juni mogen terrassen weer open, net als strandtenten. Reactie uit Zeeland.

 

 

Sportmasseur Stefan

Of hij veel achterstallig onderhoud verwacht aan spieren die maandenlang niet gekneed zijn? Sportmasseur Stefan van Ouwerkerk lacht. ,,Een procent of dertig van mijn klanten is er wel hard aan toe. Ik denk dat die een paar keer extra moeten komen om de soepelheid weer op het oude niveau te krijgen”, zegt de Middelburger. ,,Toen de fysiotherapeuten weer begonnen, kreeg ik telefoontjes van mensen die hard aan een behandeling toe zeggen te zijn.”
 
Van Ouwerkerk verwacht anderzijds dat er ook mensen wat terughoudend zullen zijn met het maken van een afspraak. Hij heeft desinfecterende gel en extra ontsmettingsdoekjes ingekocht om nog meer dan gebruikelijk alles schoon te houden, van de voordeur tot de massagetafel. Met de aanschaf van mondkapjes wacht hij tot duidelijk is of en welke maskers voorgeschreven worden. Van Ouwerkerk zal niet meteen op volle kracht vooruit zijn praktijk aan huis kunnen hervatten. Zijn vrouw werkt nu ook thuis in plaats van op kantoor, dus daar moet hij rekening mee houden. ,,Ik denk dat ik met een paar dagen in de week begin.”
 
 
 
 
 
Link naar volledige artikel op PZC
Theo Giele, Rolf Bosboom, Ernst Jan Rozendaal, Frank Balkenende 7 mei 2020 Laatste update: 09:26

Bekijk: